Reklam

Kesintisiz Tv İzle

Cansu Demirci mi,Gizem Güven mi?


Evet arkadaşlar cansu'nun fan club'ını açalı yaklaşık 1 ay oldu..Ben bu yazımda cansu dan ve gizemden bahsedeceğim.şimdi gelelim oyuncularımızı tanımaya..;

Cansu Demirci,
kendisi şuan itibari ile 16 yasında ve lise 2. sınıfa gidiyor.ST. Georg Avusturya lisesinde okuyor.Sanırım hepiniz biliyosunuzdur :)..Saç rengi doğal sakın boya sanmayın :)..Bana göre dizideki gibi insanlara sevecen yaklaşıyor..Havalı olduğunu hiç sanmıyorum :S.Havalı diyen insanlar bence kıskanıyorlar diye düşünüyorum..!
Oyunculuğuna gelince;Sihirli annemde bir bölümde yer almış..Selena dizisinde Selin olarak devam ediyor.Çok da başarılı bence.Ağlama sahnesinde de şaşırma sahnesindede profesyonel.

Şimdi Gizem Güven İle devam edelim..;
Şuan 14 15 yaslarında olması lazım :).Sihirli annem dizisi ile büyük hayran kitlesine sahip oldu.Güzel oyuncu Selena'da leyla karakterini canlandırıyor..Hayranları en çok göz rengini seviyorlar.Nede olsa mavi hoş bir renk değilmi?:)..Yine cansu gibi gerçek hayatta da yardımsever,sevecen,kendini beğenmemiş,sıcakkanlı olduğuna kesinlikle inanıyorum..
LCW ile yaptığı katalog çekimleri ilede hem oyunculuk alanında hemde modellik alanında geleceğinin parlak olduğu her halükarda belli oluyor :)

Evet sevgili okurlar sizler ne düşünüyorsunuz yourumlarınızı alalım bakalım...:)

2 Yorumlar:

Adsız dedi ki...

bence ıkısıde havalı

Adsız dedi ki...

valla leyla süper ama cansu biraz don bir kız ya bön bön durup kalıo ya çok gülüorum komedi yani algılama süresi uzun sürüo böyle şapşal şapşal kalıo salak ama leyla süper ya bebek gibi maşallah saçına bayışıorum gözüne diil de nie onu öne çıkarmamışlar selenada o salak selini çıkarmışlar anlamıorum

 
http://cansudemircifanatikleri.blogspot.com/

Copyright 2006 - 2010 All Rights Reserved Cansu Demirci by Fanatikleri Blogger Alt Yapısı İle Yola Devam :) TeşekkürLer