Reklam

Kesintisiz Tv İzle

Cansu Demirci,Selena Selin,Gizem Güven,Selena Leyla,Selin-Leyla-Nazlı

1 Yorumlar
Resim+Resim+Resim

Resim+Resim+Resim

Selena Selin-Cansu Demirci-Diziden Resimler

2 Yorumlar
Resim

Resim

Resim
Resim
Selena Selin - Cansu Demirci Fan-Club

Cansu Demirci mi,Gizem Güven mi?

2 Yorumlar
Evet arkadaşlar cansu'nun fan club'ını açalı yaklaşık 1 ay oldu..Ben bu yazımda cansu dan ve gizemden bahsedeceğim.şimdi gelelim oyuncularımızı tanımaya..;

Cansu Demirci,
kendisi şuan itibari ile 16 yasında ve lise 2. sınıfa gidiyor.ST. Georg Avusturya lisesinde okuyor.Sanırım hepiniz biliyosunuzdur :)..Saç rengi doğal sakın boya sanmayın :)..Bana göre dizideki gibi insanlara sevecen yaklaşıyor..Havalı olduğunu hiç sanmıyorum :S.Havalı diyen insanlar bence kıskanıyorlar diye düşünüyorum..!
Oyunculuğuna gelince;Sihirli annemde bir bölümde yer almış..Selena dizisinde Selin olarak devam ediyor.Çok da başarılı bence.Ağlama sahnesinde de şaşırma sahnesindede profesyonel.

Şimdi Gizem Güven İle devam edelim..;
Şuan 14 15 yaslarında olması lazım :).Sihirli annem dizisi ile büyük hayran kitlesine sahip oldu.Güzel oyuncu Selena'da leyla karakterini canlandırıyor..Hayranları en çok göz rengini seviyorlar.Nede olsa mavi hoş bir renk değilmi?:)..Yine cansu gibi gerçek hayatta da yardımsever,sevecen,kendini beğenmemiş,sıcakkanlı olduğuna kesinlikle inanıyorum..
LCW ile yaptığı katalog çekimleri ilede hem oyunculuk alanında hemde modellik alanında geleceğinin parlak olduğu her halükarda belli oluyor :)

Evet sevgili okurlar sizler ne düşünüyorsunuz yourumlarınızı alalım bakalım...:)
 
http://cansudemircifanatikleri.blogspot.com/

Copyright 2006 - 2010 All Rights Reserved Cansu Demirci by Fanatikleri Blogger Alt Yapısı İle Yola Devam :) TeşekkürLer